Denne otvorené v čase od  8:00 do 22:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Denné MENU

Denné menu

Dnes sme si pre Vás pripravili SOBOTA  20. 4. 2024 

POLIEVKA // ZUPPA

Šošovicová na taliansky spôsob  0,20 l  //   2,80 €   9,12 

Špargľový krém s marinovanými lososom a domácimi krutónikmi    0,20 l  //   4,70 €    1,4,7,9,12  

CESTOVINY //  PASTA

Risotto puré barbabietolla con formaggio di capra  350 g //  10,90 €   

Krémové rizoto restované s pyré z pečenej cvikle na cesnaku a bylinkách, maslo, parmezán – podávané s grilovaným kozím syrom    7,9,12

Penne crema brocoli e mortadella  300 g //  8,50 €

Cestovina restovaná s brokolicovým krémom s mascarpone a mortadellou ( talianska jemná saláma s pistáciami ) parmezán   1,7,8,9,12

Strangolaprette pesto aglio di orso con pancetta Lardo   350 g //  10,20 €

Čerstvá cestovina restovaná s pestom z čerstvého medvedieho cesnaku – podávaná so Sicílskou pancettou „Lardo“ ( krájané tenké plátky podávané na studeno )     1,3,7,8,9,12

Risotto mele caramelata e „Foie Grass“ alla griglia   350 g //  100 g //  16,30 €   

Krémové rizoto  restované s maslom, parmezánom a karamelizovanými jablkami s vanilkou – podávané s grilovanou kačacou

 „Foie Grass“   ( čerstvá pečeň z kŕmnych kačíc )   7,9,12

Fettucine verde con ragú alga marina e pezzi peschespada    350 g //  100 g //   14,20 €

Śpenátová cestovina restovaná s ragú z morských rias „Wakame“, bambusových výhonkov, šalotky, chilli, Sicílskych capár, nakladaných cherry paradajok, cesnaku a huby ( Judášové ucho ), biele víno a grilované kúsky mečúňa   1,3,4,9,12

Ravioli aspargi con burro e ricotta salata   220 g //  9,90 €   

Čerstvá cestovina plnená ricottou a zelenou špargľou – restovaná na masle s grilovanou čerstvou zelenou špargľou, sušená údená ricotta  1,3,7,12

HLAVNÉ JEDLÁ

 

Hamburger di maiale   400 g //  200 g //   11,90 €  (  pôvod mäsa – SK  )

Chrumkavá domáca žemľa plnená pečenou - trhanou br. krkovičkou marinovanou v údenej paprike a barbecue omáčke – plnená s  kyslou uhorkou, marinovanou červenou cibuľkou, čerstvou paradajkou, syrom „Chedar“ – podávané s domácim smotanovo – gorgonzolovým  dipom s medvedím cesnakom, vyprážané hranolčeky so šunpkou  1,3,7,9,12   

Oratta alla griglia con insalatina patate   450 g //  350 g //  13,70 €  

Grilovaná pražma podávaná s restovanými zemiačkami s friarelli ( nakladané mladé výhonky brokolice – jemne pikantné )    4,9,12   

Ribeye steak alla griglia con insalatina aspargi   350 g //   200 g  //   18,40 €  ( pôvod mäsa – EU )

Grilovaný  hovädzí „Ribey steak“ podávaný so šalátikom z čerstvej špargle ( bielej a zelenej ) a domácou Holandskou omáčkou so zeleným korením  3,7,9,10,12   „Ribeye steak „ – steak z vysokého roštenca s tukovým mramorovaním

Hermelín pečený  v lístkovom ceste – podávaný s batátovými hranolkami a brusnicami 1,3,7,9,12  300 g //  8,90 € 

PIZZE

PIZZA  - BURATTA e CULATA  ( cesto,  mozzarella, cherry paradajky, talianska sušená šunka, čerstvá bazalka, mozzarella di Buratta 100 g podávaná na pizzi na studeno  ( Buratta je ešte maslovejšia ako Bufalla )  1,7,12   15,60 €

PIZZA -  TARTUFATA  ( cesto, mozzarella, šampiňóny, krém z hľúzovky, Tirolský speck, mozazrella Bufalla  ) 1,7,12  14,80 €

PIZZA -  ROSETTE  ( Ruže z pizzového cesta plnené mozzarellou, drťou, šampiňónmi, šunkou a pikantnou salámou – podávané s rucolovým šalátikom so cherry paradajkami  ) 1,7,12   10,20 €

 

PIZZA -  TIROLESE  ( cesto, mozzarella, porcini ( nakladané dubáky),Tirolský speck, syr Taleggio ) 1,7,12   12,80 €

 

Ponuka dňa sa podáva do vypredania zásob. Celková váha surovín je v surovom stave. Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z ceny objednaného jedla. Obalový materiál je účtovaný 0,60 €.  Pripravujeme pre Vás všetko čerstvo preto doba prípravy jedál môže trvať až 40 min.

 

 

Copyright © 2016 Vulcano |