Dnes sme si pre Vás pripravili PONDELOK 16. 6. 2025
POLIEVKA // ZUPPA
Kulajda ( šampiňónová na kyslo so zemiakmi, vajíčkom, smotanou a čerstvým kôprom ) 0,25 l // 3,10 € 3,7,9,12
Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 l // 3,30 € 1,3,9,12 ( pôvod mäsa – SK )
CESTOVINY // PASTA
Risotto puré di carotte e pezzi di pollo 300 g // 9,50 €
Krémové rizoto restované s kuracími kúskami a mrkvovým pyré s rozmarínom, maslo, parmezán 7,9,12 ( pôvod mäsa – SK )
Fusilli alla Crudaiolla 300 g // 9,00 €
Cestovina restovaná na olivovom oleji s blanžírovanými paradajkami, bazalkou a mozzarellou 1,7,12
Risotto melone e prosciutto crudo 380 g // 80 g // 12,90 €
Krémové rizoto restované s mix žltých melónov, maslom, parmezánom – podávané s crudom ( talianskou sušenou šunkou), provola stagionata ( zrejúci syr ) 7,9,12 ( pôvod mäsa – EU )
Tagliatelle con vongole 350 g // 13,80 €
Čerstvá cestovina restovaná na oliv. oleji s bielym vínom, vongolami ( lúpané aj nelúpané mušle ), čerstvým feniklom, Sicílskymi - polosušenými paradajkami, cesnakom a petržlenovou vňaťkou 1,2,9,12,14
Grantortellone con funghi porcini e crema di Straciatella 250 g // 12,30 €
Cestovina plnená ricottou a hubami – restovaná s bazalkovým olejom – podávaná s lahodným smotanovým krémom z „ Mozzarelly di Burrata“ 1,3,7,12
HLAVNÉ JEDLÁ
Kurací plátok zapekaný s crudom ( talianska sušená šunka ) a úd. syrom, ryža 350 g // 150 g // 9,50 € 7,9,12 ( pôvod mäsa SK )
Grilovaná br. panenka, šípková omáčka so šalotkou a brandy, pečené zemiaky 350 g // 150 g // 9,80 € 7,9,12
( pôvod mäsa EU )
Vyprážaná cuketa v tempure podávaná na listovom šaláte s čerstvou zeleninou 350 g // 8,70 € 12
Arancini alla Siciliana 550 g // 12,10 € ( pôvod mäsa – SK )
Sicílska špecialita ( šafránové ryžové gule – plnené Bolónskym ragú s hráškom, mozzarellou – vyprážané v „Panko“ strúhanke – podávané s paradajkovou omáčkou s čerstvou bazalkou ) 1,3,7,9,12
Filetto di tonno fresco con isalatina mista 400 g // 200 g // 18,20 €
Grilovaný steak z tuniaka – podávaný s listovým šalátom ochuteným oliv. olejom, nakladanou bielou fazuľou, červenou cibuľkou, cherry paradajkami, zelenými olivami a vínnym octom 4,9,12
Porchetta un panino 400 g // 200 g // 12,70 € ( pôvod mäsa – SK )
Chrumkavá roláda z bravčovej slabiny plnená bylinkami a pistáciami ( krájaná na tenké plátky ) – podávaná v zemiakovo – pšeničnej žemli plnenou s červenou cibuľkou, rímskym šalátom, rucolou ochutená salsou verde ( salsa z petržlenovej vňaťky s oliv. olejom, sardelkami, caparami, cesnakom a vínnym octom ) , pečené baby zemiaky
Ribeye steak alla griglia con salsa di funghi porcini 400 g // 200 g // 19,90 € ( pôvod mäsa – EU)
Grilovaný hovädzí Ribey steak, , pečené batátové zemiaky, dubáková omáčka 9,12 Ribey steak“ je steak z vysokej roštenky s tukovým mramorovaním
PIZZA
CAPRICIOSA cesto, drť, mozzarella, šunka, šampiňóny, artičoky 1,7 9,40 €
TONNO cesto, drť, mozzarella, nakladaný tuniak, červená cibuľka 1,4,7 8,00 €
PROSCIUTTO CRUDO Integrale cesto Integrale, drť, mozzarella, talianaska sušená šunka 1,7 10,40 €
FIOR DI LATTE cesto, drť, mozzarella, prosciutto crudo ( talianska sušená šunka ), rucola, kúsky „Fior di latte“ – podávaná na pizzi na studeno 1,7 13,20 €
BURRATA ( cesto, mozzarella, cherry,, crudo ( suš. šunka) ,mozazrella di Burrata ( krémová mozzarella - podávaná na pizzi na studeno ) 1,7,12 16,80 €
MORTADELLA cesto, mozzarella, mortadella ( talianska jemná saláma s pistáciami ), mozzarella Bufallla, pistácie 1,7,8 13,10 €
Ponuka dňa sa podáva do vypredania zásob. Celková váha surovín je v surovom stave. Za polovičnú porciu sa účtuje 70% z ceny objednaného jedla. Obalový materiál je účtovaný 0,60 €. Pripravujeme pre Vás všetko čerstvo preto doba prípravy jedál môže trvať až 40 min.