Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Denné MENU

Denné menu

 

Dnes sme si pre Vás pripravili  ŠTVRTOK 28. 9. 2023

POLIEVKA // ZUPPA

Zemiakový krém so slaninkou, smotanou a kôprom  0,20 l  //  2,80 €  7,12

Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami  0,20 l  //  2,90 €  1,3,9,12 

Šošovicová na taliansky spôsob ( so zeleninou )   0,20 l  //  2,90 €  9,12

 

CESTOVINY // PASTA

Risotto Tirolese  300 g //  8,30 €    

Krémové rizoto restované so zmesou talianskych salám a specku, pak choi, cherry paradajkami, maslo, mozzarella  ( 7,9,12 )

Penne pesto rucola e pomodori secchi   300 g // 7,80 €

Cestovina restovaná s rucolovým  pestom a sušenými paradajkami,  parmezán   1,7,9,12

Risotto uva e formaggio gorgonzola   300 g //  8,00 €    

Krémové rizoto restované so syrom gorgonzola, čerstvým hroznom ( biele aj červené ), maslom a parmezánom  (7,9,12 )

Bavette alla Boscaiolla    300 g // 8,40 €

Cestovina s grilovanými kúskami br. panenky a karé s hubami mix, šampiňónmi, bielym vínom v smotanovej omáčke, parmezán 1,7,9,12

Rigatoni alla Arabiatta    300 g // 7,90 €

Cestovina restovaná s pikantnou salámou v paradajkovej omáčke s cibuľkou a cesnakom, parmezán   1,7,9,12

Paella di pollo   350 g //  10,40 €    

Krémové rizoto s kuracím mäsom, lúpanými paradajkami, hráškovými lúskami, mrkvičkou, šafránom, maslom a parmezánom  ( 7,9,12 )

Ravioloni funghi    350 g //  9,20 €    

Čerstvá cestovina plnená hubami a ricottou restovaná na masle, šípková omáčka, „Provola affumicata“ ( taliansky údený syr ) ( 1,3,7,12 )

Fettucine salmone affumicato   350 g //  12,70 €    

Čerstvá cestovina restovaná s údeným lososom v paradajkovej omáčke so zeleným korením, brandy a smotanou  ( 1,3,4,7,12)                                                                

     HLAVNÉ JEDLÁ

Údená br. krkovička hrachová kaša, pučené zemiaky s cibuľkou a červ. paprikou  9,12  300 g //  150 g //  8,30 €

Pečené morčacie stehno na mede a chilli, restované hráškové lúsky, ryža  9,12  300 g //  130 g //  8,20 €

Bravčové líčka dusené na víne s majoránom a par. pretlakom, bulgur s rest. mrkvičkou  1,9,12  300 g // 150 g //  8,70 €  

Plnená paprika, paradajková omáčka,  knedľa   3,7,9,12  350 g //  7,90 €

Vyprážaný údený oštiepok v cestíčku ( bezlepkové ) s corn flakes – podávaný s Caponátou  ( restovaná zelenina s paradajkami – podávaná na studeno  )  3,7,12    300 g //  8,10 €  

Porchetta al forno con insalatina di lentiche Beluga    450 g //  280 g //  9,80 €  

Pečená chrumkavá „Porchetta“ ( rolovaný prerastený br. bôčik plnený bylinkami s vôňou pomaranča )  – podávaná so šalátikom z čiernej šošovice so zeleninou a parmezánom  ( šalát je podávaný na studeno ) 7,9,12

Spezzatino di cervo con rotolo di patate    400 g //  200 g //  13,80 €  

Jelení guláš s vôňou jalovca dusený na červenom víne - podávaný so zemiakovo – špenátovou roládou   3,7,9,12

Butterfisch alla griglia   400 g //  180 g //   16,90 €  

Grilovaný steak z maslovej ryby,  smotanovo – šafránová omáčka a restované hráškove lúsky s baby mrkvičkou   4,7,12

PIZZA

1. PIZZA -  PIZZAIOLLO  ( cesto, mozzarella, drť, slaninka, párky, pik.saláma, gorgonzola   )  1,7,12   8,50 €

2. PIZZA -  PROSCIUTTO FUNGHI  ( cesto, mozzarella, drť, šunka, šampiňóny   ) 1,7,12   7,80 €

3. PIZZA -  SICILIANA  Integrale ( cesto Integrale, drť, mozzarella, sardely, capary, olivy ) 1,7,12  8,00 €

4. PIZZA -  BURRATA e MASCOLANE - cesto, mozzarella, cherry, „Mascolane“ tal. sušená šunka zo stehna, bazalka, mozzarella di    Buratta – ešte maslovejšia ako mozzarella di Bufalla   ( 1,7,12 )  15,20 €       

5. PIZZA - TIROLESE - cesto,mozzarella, Tirolský speck, porcini ( nakl. dubáky) syr Taleggio ( syr s výraznou vôňou ) (1,7,12 )  11,90 €  

 

Ponuka dňa sa podáva do vypredania zásob. Celková váha surovín je v surovom stave. Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z ceny objednaného jedla. Obalový materiál je účtovaný 0,60 €.  Pripravujeme pre Vás všetko čerstvo preto doba prípravy jedál môže trvať až 40 min.

 

 

 

Copyright © 2016 Vulcano |