Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

Ali di pollo fritto con saslsa di gorgonzola     200 g //  5,30 €

Fritované kuracie krídelka – podávané s domácim chlebom a gorgonzolovou omáčkou  1,7,9,12

Insalata salmone affumicatto       150 g  //  50 g  //   7,90  €

Rímsky šalát s grilovanými kúskami zelenej špargle, pošírovaným vajíčkom a údeným lososom ochutený jablčným octom  3,4,9,12

Insalata spinaci e pancetta   200 g  //   6,20  €  

Baby špenát s chrumkavou slaninkou, šalotkou, redkvičkou a cherry paradajkami – ochutený paradaj. balsamicom  9,12

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

Risotto con zucca, castagne e filetto di maiale  350 g  // 100 g //  8,70  €

Krémové rizoto restované s tekvicou „ Hokkaido“, pečenými gaštanmi, estragónom, syrom Brié a grilovanou bravčovou panenkou,  parmezán  7,9,12

Fagoti tartuffo nero con puré di funghi e ricotta  350 g // 8,40 € 

Cestovina plnená ricotou a hľúzovkou – restovaná so šampiňónovým krémom s ricotou a tymiánom 1,3,7,9,12

Fettucine con ragú di frutti di mare   350 g //  150  g //    8,90  €

Cestovina restovaná s ragú z plodov mora, baby kreviet a nakladaných cherry paradajok  1,2,3,4,9,12,14

HLAVNÉ JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

Petto d´anatra alla griglia con riso al gelsomino  con pak choi e funghi   350 g  //  200 g //   13,20  €

Grilované kačacie prsia – podávané s jasmínovou ryžou restovanou s bambusovými výhonkami, judášovým uchom, pak choi, sójovou omáčkou, koriandrom a chilli   9,12

„Flap steak“ con orzoto di verdura grigliata    400 g //  200 g //  14,60 €

Grilovaný „Flap steak“ – podávaný s orzotom s grilovanou zeleninou ( cuketa, baklažán, čerstvá paradajka a paprika) 1,7,9

( „Flap steak“ – šťavnatá stredná časť hov.pupka, odležaná 80 dní, pôvod Argentína )

Orata alla griglia con baccelli di peseli      450 g //  300 g //  14,90 €

Grilovaná „Pražma Kráľovská“ – podávaná na restovaných hráškových lúskoch s cesnakom, maslom, bylinkami a citrónom)  4,7,9

Filetto di maiale con polenta e salsa  Frutti di Bosco    350 g //  200 g //  12,90 €

Grilovaná bravčová panenka – podávaná s grilovanou polentou a omáčkou z lesného ovocia  7,9,12

PIZZA TÝŽDŇA

Burratta“      10,40 €

180 g cesto, 100 g mozzarella,  80 g prosciutto crudo ( sušená šunka ), 150 g mozzarella di  „Burrata“  ( mozzarella ešte maslovejšia ako mozzarella di „Bufala“) – Burrata podávaná na studeno   1,7

Salsicia e patatine          6,50 €

180 g cesto, 100 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 100 g talianska klobáska, 100 g hranolky   1,7

Gambaretti + zucchine - Integrale “          6,80 €

180 g cesto Integrale, 100 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 80 g krevety, 50 g cuketa,   1,2,7,9,12

 

Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

 

 

V prípade, že si budete chcieť zobrať jedlo so sebou, chceme Vás upozorniť, že obalový materiál Vám bude účtovaný. Cena obalu a krabice na pizzu je 0,40 €

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák