Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

 

ŠALÁT  //  INSALATE  //  SALAD

Insatala mista con petto d´anatra afumicatta   220 g //   7,90 €

 

Listový šalát čerstvým mangom, granátovým jablkom a pečenými údenými kačacími prsiami ochutený jablčným octom  9,12

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

 

Tagliatelle con ragú bianco di vitello    400 g // 150 g //  9,70 €

Cestovina restovaná s bielym teľacím ragú dusenom na bielom víno so zeleninou, smotana, parmezán   1,3,7,9,12

Pappardelle con finochio e Mahi – Mahi     400 g // 100 g //   8,90 €

Cestovina restovaná na olivovom oleji s čerstvým feniklom, cesnakom a chilli – podávaná s grilovaným filetom morskej ryby Mahi – Mahi ( ryba bez kosti )  1,3,4,9,12

Risotto con albicocche e filetto di maiale    400 g  // 100 g //   7,90  

Krémové rizoto restované s marinovanými marhuľami v brandy, maslom a parmezánom – podávané s grilovaným filetom bravčovej panenky   7,9,12

Cuori rossi con mozzarella di bufala  200 g //  8,80 €

Cviklová cestovina plnená mozzarellou di Bufala – restovaná na masle, údená mozzarella  1,3,7

 

HLAVNÉ JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSE

 

Petto d´anatra arrosto in modo asiatico    350 g  //  230 g //  12,90   

Pečené kačacie prsia – podávané s ryžovými  rezancami restovanými s kapustou „Pak choi“, pórom, chilli, hubami „Chitake“ a sójovou omáčkou ( na Ázijský spôsob )   9,12

Costoletto di maiale al forno con patate con ricota   500 g  // 400 g //  10,70   

Pečené marinované bravčové rebrá podávané s pečeným zemiakom plneným ricottou a pažítkou   7,10,12

Filetto di tonno fresco con puré di patate e wasabi     350 g  // 200 g //  18,10   

Grilovaný steak z čerstvého tuniaka – podávaný so zemiakovým pyré s maslom a wasabi   4,7,9,12

 

 

PIZZA TÝŽDŇA  

 

Pizza „ Buratta con pesto Genovese“   10,80 €

Cesto  180 g, mozzarella, cherry paradajky, talianska sušená šunka, bazalkové pesto, mozzarella di Buratta 100 g

( mozzarella ešte maslovejšia ako mozzarella di Bufalla ) 1,7,8,12

 

 

 

Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z celkovej ceny objednaného daného jedla. V prípade, že objednávate jedlo so sebou, treba brať na vedomie, že obalový materiál je účtovaný ( 0,40 € ). Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

 

Copyright © 2016 Vulcano |