Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

Naša reštaurácia pracuje v režime OTP ( očkovaní, testovaní, po prekonaní ochorenia COVID )

Exteriér – bez obmedzení, Interiér – max 4 osoby pri stole alebo osoby z jednej domácnosti.

Pripravte si prosím príslušné potvrdenie. Ďakujeme za pochopenie.

 

TÝŽDENNÁ PONUKA

 

POLIEVKY

Špargľový krém so smotanou a grilovaným Tirolským speckom       0,30 l  // 3,40 €  12

CESTOVINY / PASTA

Risotto puré di zucca e petto d´anatra alla griglia    350 g //  8,90 €   

Krémové rizoto restované s pyré z pečenej tekvice „Hokaido“ na cesnaku s bylinkami – podávané s grilovanými kačacími prsiami, maslo, parmezán   7,9,12

Ravioloni ai carcioffi    220 g  //  8,80 €   

Cestovina plnená s ricotou a artičokmi – restovaná na masle s baby špenátom, strúhaná sušená ricota    1,3,7,9,12

Fettucine con gamberetti   350  g  // 10,90 €   

Cestovina restovaná s cuketou, grilovanými krevetami a talianskym korením zo sušených paradajok, capár, vňaťky a píniových orieškov 1,3,2,9,12

Lasagne della casa     450 g //  9,10 €   

Domáce lasagne s Bolónskym ragú, bešamelom, oregánom, mozzarellou a parmezánom    1,3,7,9,12

Pappardelle ragú di cervo    300  g  // 8,90 €   

Cestovina restovaná s trhaným ragú z diviny  – duseným na červenom víne so zeleninou a hubami, parmezán   1,3,7,9,12

HLAVNÉ JEDLÁ

Filetto di maiale con pere e gorgonzola   400 g //  200 g //  12,40 €   

Bravčová panenka plnená hruškou a syrom gorgonzola grilovaná v Tirolskom specku – podávaná s omáčkou z červeného vína a fritovanými zemiakovými lyžičkami 7,9,12

Scalopina di vitello    400 g //  200 g //  13,70 €   

Teľací plátok  ( z teľacieho stehna ) restovaný na maslovo – vínovej omáčke – podávaný s restovanými fazuľkami na cesnaku s chilli a maslom 1,7,9,12

Cosce di anatra al forno con cavolo rosso  600 g //  300 g //  11,90 €   

Pečené kačacie stehná ( 2 ks), dusená červená kapusta, zemiakové lokše 3 ks  1,3,9,12

Porchetta di maiale con ciabatta   400 g //  150 g //  9,30 €   

Chrumkavá ciabatta s olivami plnená čerstvou paradajkou, červenou cibuľkou, rucolou a pečenou bravčovou „Porchettou“ – podávaná so salsou verde  ( petržlenovou salsou ) a fritovanými steakovými hranolkami   1,3,4,9,12

(„Porchetta – prerastený bravčový bôčik plnený bylinkami, mandľami, vňaťkou a pomarančovou kôrou )       

Ossobucco di vitello con orzotto di funghi porcini    400 g // 200 g //  13,60 €   

Teľací steak so špikovou kostičkou dusený na červenom víne so zeleninou – podávané s hubovým orzotom s maslom a parmezánom 1,7, 9,12

PIZZA  „SCAMORZA AFFUMICATA“  9,70 €

Cesto,  drť, mozzarella, Tirolský speck, restovaný špenát, syr Scamorza affumicata ( údená mozzarella )  1,7,12

PIZZA  „TIROLESE“ Integrale  9,60 €

Cesto Integrale,  drť, mozzarella, Tirolský speck, porcini ( nakladané dubáky ), syr Taleggio    1,7,12

 

Jedlá v  ponuke sú platné len do vypredania zásob. Potom budú zamenené za iné jedlá. Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z celkovej ceny objednaného daného jedla. V prípade, že objednávate jedlo so sebou, treba brať na vedomie, že obalový materiál je účtovaný (0,40 €). Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 30 minút. Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave.

 

Copyright © 2016 Vulcano |