Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

Insalata rucola e gambaretti   250 g  //  100 g //  8,70 €  

Šalát z rucoly, čerstvého ananásu a grilovaných čerstvých kreviet – ochutený olivovým olejom 2,12,14

Insalata mista con pesca arrosto e prosciutto crudo   200 g  //  8,60 €  

Listový šalát podávaný s pečenou broskyňou na masle s rozmarínom, talinaskou sušenou šunkou a parmezánovými lupienkami 7

Insalata spinaci con salmone marinato con barbabietolla    180 g  //  80 g //  8,90 €  

Baby špenát s čakankou podávaný s marinovaným lososom v cvikli, pomaranči a klinčekoch ochutený pomarančovým dresingom    4,12

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

Pappardelle con ragú bianco di vitello  400 g  //  100 g //  8,50 €  

Cestovina restovaná s bielym teľacím ragú so zeleninou a smotanou, parmezán 1,3,7,9,12

Risotto con scalogno, albicocche e „Foie Gras“ d´anatra  300 g //  100 g //  10,80 €

Krémové rizoto restované s maslom, šalotkou a sušenými marhuľami – podávané s grilovanou kačacou „Foie Gras“, parmezán 7,9,12

Quadroni cernia e pistacchio con spinaci e pomodori secchi  400 g  //  8,90 €

Cestovina plnená ostriežom a pistáciami restovaná na masle, baby špenáte a sušených paradajkách 1,3,4,7,9,12

Risotto con puré di rabarbaro e filetto di maiale  300 g //  100 g //  8,40 €

 

Krémové rizoto restované s rebarborovým pyré, šalotkou, karamelizovanou rebarborou s brandy a bravčovou panenkou, parmezán  7,9,12

 

HLAVNÉ  JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

Stracetti di vitello con funghi porcini, balsamico e rucola   300 g  // 200 g //    12,90  €  

Teľacie rezance 1, restované s balsamicom a dubákmi – podávané s rucolou a domácim chlebom 1,9,12

Spezzatino di cervo con canederli di rafano  350 g  // 200 g //      8,90  €  

Jelení guláš s červeným vínom a brusnicami – podávaný s chrenovými knedličkami  1,3,7,9,12

Tilapia alla griglia con ragú di lenticche  300 g  // 200 g //   9,20  €  

Grilovaná tilapia podávaná s ragú z čiernej šošovice s čerstvou paradajkou, slaninkou, rozmarínom a salsou verde ( salsa z petržlenovej vňate, olivového oleja, capár a zelených olív )   4, 9,12

Stinco di agnello con vinno rosso, verdura e polenta     500 g  //  350 g //  12,50  €  

Jahňacie kolienko dusené na zelenine, hubách a červenom víne  - podávané s kukuričnou polentou  1,7,9,12

 

PIZZA  TÝŽDŇA

TARTUFATA          8,90 €

180 g cesto , 50g crema tartufo, 100 g mozzarella, 80 porcini, 80 g prosciutto crudo   1,7,12

 

Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

 

 

 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák