Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

 

 

VÍKENDOVÁ PONUKA

 

 

ŠALÁT  //  INSALATE  //  SALAD

 

Insalata con ali di pollo fritata  250 g  //  6,70 €

Ľadový šalát podávaný s fritovanými kuracími krídelkami a gorgonzolovým dipom   7,9,12

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

 

Penne con salsicia e zuchine in salsa di pomodoro    400 g //  6,80 € 

Cestovina restovaná s talianskou klobáskou, cuketou a čiernou šošovicou v paradajkovej omáčke, parmezán1,3,7,9,12

 

Tagliatelle alla Frutti di Mare   380 g  //  220 g //  9,70 €

Cestovina restovaná s cesnakom, chilli, petržlenovou vňaťou, plodmi mora a vongolami 1,2,3,4,9,12                      

 

Pappardelle con ragú di verdura e filetto di maiale    350 g  // 100 g //   7,90 €

Cestovina restovaná so zeleninovým ragú s čiernymi olivami, artičokmi a cherry paradajkami – podávaná s grilovaným filetom bravčovej panenky  1,3,7,9,12

                      

Risotto con castagne, pomodori secchi  e Foie Gras alla griglia    300 g // 80 g //  11,20 €

Krémové rizoto  restované s pečenými gaštanmi, sušenými paradajkami, maslom a parmezánom – podávané s grilovanou kačacou „Foie Gras“  7,9,12

 

Cuori rossi con mozzarella di Bufala con burro e mandorle    220 g  //   8,70  

Cestovina plnená mozzarellou di Bufalla restovaná na masle s poľníčkom a pečenými mandľovými lupienkami, parmezán  1,3,7,9,12

 HLAVNÉ JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

 

Bistecca di cervo  alla griglia con salsa di prugne e polenta alla griglia   300 g  //  150 g //  19,20   

Grilovaný steak z diviaka ( sviečková )  so slivkovou omáčkou s čokoládou a chilli – podávaný s grilovanou polentou s provensálskym korením, údený konfitovaný cesnak   9,12

Filetto di maiale con arancio alla griglia e puré di batáty    300 g  //  150 g //  12,10   

Grilovaná bravčová panenka s grilovaným červeným pomarančom s tymiánom – podávaná s batátovým pyré s maslom 7,9,12

Mahi – Mahi alla griglia con insalatina  baceli di piseli   350 g  // 200 g   11,50   

Grilovaná Mahi – Mahi ( morská ryba bez kosti ) – podávaná s teplým šalátikom z hráškových lúskov restovaných so sušenými paradajkami, chilli, cesnakom a guinoou  1,4,9,12

Filetto di vitello „Rib eye“ alla griglia con burro alle erbe e verdura fritatta  350 g  //  200 g  //   18,90   

Grilovaný teľací „Rib eye“ steak – podávaný s bylinkovým maslom a fritovanými zeleninovými hranolkami  1,7,9

( Rib eye steak – steak z vysokej roštenky, pôvod Nemecko )

 

PIZZA TÝŽDŇA  

 

Pizza „Pesto Genovese“   7,60 €

Cesto 180 g, 100 g mozzarella, 60 g bazalkové pesto 80 g cherry paradajky, 80 g Prosciutto crudo ( sušená šunka ) 1,7,8,12

 

Pizza „Philadelphia“  - z cesta Integrale  6,90 €

Cesto Integrale 180 g , 80 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 60 g čerstvé paradajky, 60 g smotanový syr „Philadelphia“, 60 g rucola  7,12

 

 

 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák