Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

Insalata di zucca   120 g  //  20 g  //  6,40 €

Šalát z rucoly, pečenej maslovej tekvice, restovaného cíceru, šalotky a čierneho  sezamu  9,11,12

Insalata di spinaci e barbabietolla  200 g  //  100 g  //   6,70 €  

Šalát z baby špenátu, varenej cvikle, pečených vlašských orieškov, červenej cibuľky a syru „FETA“  7,8,12

Insalata di pollo e verdura grigliata  250 g  //  100 g //  7,10 €  

Šalát z grilovanej zeleniny a grilovaných kuracích kúskov, parmezánové lupienky  7,9,12

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

Fettucine con pezzi di manzo alla griglia con cipola rossa, pomodorini e balsamico   400 g //  100 g //  11,90  €

Cestovina restovaná s grilovanými kúskami hov.sviečkovice s červenou cibuľkou, cherry paradajkami a balsamicom, parmezánové hobliny 1,3,7,9,12

Risotto con „Goji“ e „Foie Grass“  350 g  //  100 g //  14,30  €

Krémové  rizoto restované so šalotkou, zázvorom a „Goji“ ( kustovnica čínska ) marinovanom v „Marsale“ – podávané s grilovanou kačacou Foie Gras  7,9,12

Gnocchi di patate con salsa di pana e limone con filetto di branzin alla griglia  350 g // 100 g //   8,80  €

Zemiakové gnocchi – restované v smotanovo – citrónovej omáčke – podávané s grilovaným filetom  Morského vlka   1,3,4,7

Quadroni cernia e pistacchio con rucola e pomodorini  350 g //  8,90  €

Cestovina plnená ostriežom a ricotou - restovaná na cesnačiku s rucolou a cherry paradajkami   1,3,4,9,12

 

HLAVNÉ EDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

„Ossobucco“  di vitello al forno verdura e funghi  con risotto Milanese  530 g  //  380 g //   16,20 €  

Teľací steak so špikovou kostičkou pečený so zeleninou a hubami – podávaný s krémovým šafránovým rizotom  1,7,9,12

Bistecca di salmone al forno  300 g //  200 g //  13,90   €  

Grilovaný filet lososa – zapečený v horčici, majonéze, čerstvom kôpri s horčičným semienkom, pečené zemiačky     4,9,12

„Flap steak“ alla griglia con patate al forno   400 g  //  200 g //   15,90 €  

Hovädzí steak z prednej časti pupku ( odležaný 60 dní – pôvod Namíbia )  – podávaný s pečenými baby zemiačkami v šupke  a  salsou z pečených paprík, paradajok a petržlenovej vňate   9,12

Filetto di maiale involti di pancetta affumicata     400 g  //  200 + 50 g  //   11,80   €  

Bravčová panenka pečená v gazdovskej slaninke – podávaná na restovaných zelených fazuľkách s baby mrkvičkou, cesnakom a maslom  7,9,12

 

PIZZA  TÝŽDŇA

„Fiarielli e salsicia “                 6,90 €

180 g Cesto,  100 g mozzarella, 130 g Salsicia ( talianska klobáska ), 80 g Fiarelli ( výhonky mladej brokolice ) 1,7

 „Pizza ITALIA “                        7,40 €

 

180 g Cesto „Integrale“ 100 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 100 g čerstvé paradajky, olivy čierne, mozzarella di Bufala 125 g  1,4,12 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák