Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

Milí naši priatelia a priaznivci

vzhľadom na čiastočné uvoľnenie kritérií sa naša prevádzka vracia k pôvodnému konceptu telefonických objednávok  formou „take away“, teda že vás bude jedlo čakať zabalené a pripravené  pri výdajnom okienku, kde Vám náš personál ochotne zabalené  jedlo podá. 

Rozvoz jedál je od soboty 23.5.2020 vrátane zrušený. Radi Vás privítame v otvorených priestoroch reštaurácie a terasy aj keď momentálne len za obmedzených  podmienok. Ďakujeme za doteraz prejavenú priazeň a využitie služby rozvozu.

Ponuku jedál nájdete na našej webovej stránke   http://vulcano.sk/menu/denne-menu.html .

Objednávky prijímame každý deň v čase od  10:00 do22:00  na tel. číslach  +421 902 421 899 alebo +421 41 286 12 16.

TÝŽDENNÁ PONUKA

ŠALÁT / INSALATA

Insalata di manzo   200  g  //  100 g //  9,90 €

Listový mix šalát s čerstvým baby špenátom, granátovým jablkom, karambolou a pitahayou, ochutený slivkovou redukciou a balsamicom – podávaný s grilovným medailónikom pravej hovädzej sviečkovej   9,12

 

Tartare di salmone affumicato   120  g  //  9,60 €

Tatarák z údeného lososa s pórom a čerstvou paradajkou – podávaný s grilovaným toustom   1,4,

CESTOVINY / PASTA

Fettuccine con vongole   400 g  // 200 g //  8,90 €

Domáca čerstvá cestovina restovaná s paradajkovým konkosé, cesnakom, chilli a vongolami ( nelúpané mušle )  1,2,3,9,12

Risotto lampone, menta e filetto di maiale    400 g // 100 g //  8,70 €

Krémové rizoto restované s karamelizovanými malinami s brandy, mätou, maslom a pamezánom – podávané s grilovaným filetom  bravčovej panenky  7,9,12 

Pappardelle con ragú di cervo    400 g  // 150 g //  7,90 €

Cestovina restovaná s jelením ragú duseným na zelenine s červeným vínom,  parmezán    1,3,7,9,12

Ravioli pere e gorgonzola con burro     220 g // 8,10 €

Cestovina plnená syrom gorgonzola, vlašskými orieškami  a čerstvou hruškou -  restovaná na masle s rucolou, parmezánové  lupienky  1,3,7,8,9,12

HLAVNÉ JEDLÁ

 

Stinco di agnello con risotto spinaci    600 g //  450 g //  15,50 €  

Jahňacie kolienko – pečené so zeleninou na červenom víne s bylinkami – podávané s krémovým rizotom s maslom, parmezánom a čerstvým baby špenátom    7,9,12

Oratta alla griglia con insalatina di zucchine   350 g // 250 g  //  12,50  

Grilovaná pražma – podávaná na teplom šalátiku z cukety restovanej s chilli, sardelkami a červenou cibuľkou    4,9,12

Flank steak alla grglia con insalatina  350 g // 200 g //   13,20 €   

Grilovaný hovädzí Flank steak – podávaný na restovanom rúžičkovom keli s údenou slaninkou a maslom  7,9,12

( Flank steak – spodný brušný sval )

 

 

PIZZA TÝŽDŇA

SALSICIA e  PATATINE      6,80 

( cesto, drť, mozzarella, salsicia – ( talianska klobásková zmes bez papriky ), vyprážané zemiakové hranolky   1,7,12 

CALZONE SPINACI e RICOTA   Integrale      6,90 

( Prekladaná pizza z cesta Integrale plnená  -  mozzarella, špenát, ricota – preliate paradajkovou drťou      1,7,12 

 

     

Jedlá v týždennej ponuke sú platné len do vypredania zásob. Potom budú zamenené za iné jedlá. Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z celkovej ceny objednaného daného jedla. V prípade, že objednávate jedlo so sebou, treba brať na vedomie, že obalový materiál je účtovaný ( 0,40 € ). Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

Copyright © 2016 Vulcano |