Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

 

 

VÍKENDOVÁ   PONUKA

 

POLIEVKA

 

Cuketový krém    7,9,12  0,33 l  //  2,40 €

 

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

 

 

Impepata di cozze con bruschette   300 g  //   6,70 €  

Čerstvé slávky restované na cesnaku, chilli a bielom víne, paradajková omáčka, bruschetka   1,2,9,12

 

Insalata di copa  300 g  //  60 g //  6,90  €  

Šalát z pečených baby zemiačkov s ľadovým šalátom, cherry paradajkami a Toskánskou údenou krkovičkou – ochutený fancúzskym dresingom 9,10,12

 

Funghi „Portobello“ ripieno in sardele, ricota e scalogno al forno  120 g  //   6,40  €  

Šampiňóny Portobello plnené ricotou, šalotkou a sardelkami – zapekané s parmezánom, listový šalátik   7,12

 

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

 

 

Tagliatelle di tonno fresco, pomodorini e olive „Tagiascche“  350 g //  100 g //  10,50 €

Cestovina restovaná s čerstvým tuniakom, cherry paradajkami, cesnakom a olivami „Tagiascche“ 1,4,9,12

 

Gnocchi di patate con pancetta „Guancialle“ e ricotta salata  300 g  // 50 g //   7,90 €

Zemiakové gnocchi restované s Toskánskou slaninkou „Guancialle“, maslom a sušenou údenou ricotou  1,3,7

 

Pappardelle con ragú di agnello  400 g // 120 g //  10,90

Cestovina restovaná s jahňacím ragú na červenom víne s pňovkami a zeleninou, parmezán 1,3,7,9,12

 

Risotto con castagne e guance di maiale  400 g //  100 g //   8,90 €

Krémové rizoto restované s gaštanmi, maslovou tekvicou – podávané s bravčovými líčkami dusenými s anízom, parmezán  7,9,12

 

 HLAVNÉ  JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

 

Vykostené kuracie stehienko, bulgur so zeleninou  1,9,12     400 g //  200 g //  7,20 €

 

Ossobucco di vitello con funghi e verdura   450 g  //  350 g //   14,70  €  

Teľací steak so špikovou kostičkou pečený s hubami a zeleninou v paradajkovej omáčke – podávaný so zelerovými chipsami  9,12

 

Bistecca di tonno con patatte arosto spinaci   400 g  //  200 g //   17,50 €  

Grilovaný steak z čerstvého tuniaka – podávaný s restovanými zemiačkami s čerstvým baby špenátom  4,9

 

Polletto al forno con insalatina di fagioli 500 g  // 400 g //   12,90  €  

Pečené minikuriatko plnené pečivovou plnkou so slaninkou a sušenými paradajkami – podávané na šalátiku z červenej fazule, chilli, červenej cibuľky a paradajky  1,3,7,9,12

 

Filetto di maiale con crusta di pane   300 g  //  200 g //   11,80  €  

Pečená bravčová panenka v chrumkavej pečivovej chruste – podávaná s grilovanou polentou a pyré z lesného ovocia 1,7,9,12

 

PIZZA  TÝŽDŇA

 

„BURRATA  e CRUDO “             9,80 €

180 g Cesto,   80 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 80 g prosciutto crudo  (talianska sušená šunka), ,

200 g mozzarella Burrata ( ešte maslovejšia ako Bufala), čerstvá bazalka  1,7

 

„CREMA di RADICCHIO“                        6,90 €

180 g Cesto „Integrale“,  80 g crema di radicchio, 100 g mozzarella, 50 g čerstvé radicchio , 70 g špenát,

 100 g  lupienky zo Sicílského parmezánu „Provolone Stagionato“ (jemne pikantný)  1,7

 

LIMONÁDA        

Citrón-tymian               0,4 l             1,90 €

 

ZMRZLINA

Stracciatella, Amarena, Vanilka, Grécky jogurt, Slaný karamel, Mango, Scrock(mix orechov), Extra black, Pino pinquino, Jogurt s maracuja, Kokos

 

Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák