Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

POLIEVKA // ZUPA

Dubákový krém  so smotanou a slaninkovým chipsom 0,3 l  //   3,20  € 7,12

 

ŠALÁT / INSALATA

Insalata  con filetti di tonno  all´olio di oliva  220 g  //  7,90 €

Listový šalát so cherry paradajkami – podávaný s filetom z tuniaka v olivovom oleji 4,12

Bufalla „Caprese“   125 g + 125 g  //   8,20 €

Mozzarella di „Bufalla“ s čerstvou paradajkou – ochutená  olivovým olejom s čerstvou bazalkou, domáca panina    1,7,12

 

CESTOVINY / PASTA

Risotto zafferano e costoletto di agnello alla griglia    350 g //  90 g //  13,90 €

Krémové rizoto so šafránom, sušenými paradajkami a cuketou, s maslom a parmezánom – podávané s grilovaným jahňacím hrebienkom 7,9,12

Gnocchi di patate con salsa di pana, funghi galetti e chips coppa Emiliana   350 g  // 30 g //  8,90 €

Zemiakové gnocchi restované v smotanovej omáčke s kuriatkami – podávané s fritovanými chipsami „Coppa Emiliana“

(talianska údená krkovička), parmezánové lupienky 1,3,7,9,12

Tagliatelle „Frutti di mare“   400 g  // 100 g //  8,80 €

Čerstvá cestovina restovaná na bielom víne s plodmi mora, chilli, cesnakom  a paradajkami 1,3,4,9,12

Ravioli al Capriolo e Salmi   150 g  //  9,70 €

Cestovina plnená srnčím ragú – restovaná na masle, rukola, parmezán 1,3,7,9,12

Risotto lampone e petto d´ anatra alla griglia    400 g // 130 g //  8,70 €

Krémové rizoto restované s malinami, maslom a parmezánom – podávané s grilovanými kačacími prsami 7,9,12 

 

HLAVNÉ JEDLÁ

Filetto di pollo con crusta di arancio   300 g // 200 g //   9,30    

Kurací steak grilovaný v pomarančovej cruste – podávaný s čokoládovým demiglase a fritovanými  zemiakovými lyžičkami     7,9,12

Chuck Tender alla griglia con burro alle erbe e asparagi verdi  300 g // 200 g //   12,90    

Grilovaný hovädzí steak „Chuck tender“ podávaný s grilovanou zelenou špargľou a bylinkovým maslom, batátové hranolky     („Chuck Tender“ falošná sviečková odležaná 80 dní pôvod Írsko) 7,9,12

Stracetti di vitello con porcini, balsamico e rucola    300 g // 200 g //   13,10    

Teľacie rezance (lepkové) restované s dubákmi, balsamikom, rukola – podávané s domácou paninou 1,9,12

Filetto di trotta con insalatina     350 g // 200 g //   11,70    

Grilovaný vyfiletovaný pstruh podávaný s teplým šalátikom zo zelených fazuliek restovaných so sušenými paradajkami, cesnakom a sardelkami 4,9,12

Spezzatino di cervo con canederli aglio orso  400 g // 200 g //   10,90    

Jelení guláš na červenom víne s jalovcom – podávaný s domácou žemľovou knedľou s medvedím cesnakom 1,3,7,9,12

 

PIZZA TÝŽDŇA

PIZZA   „ Salsicia e patatine “    7,50 

Cesto, mozzarella, pomodoro, talianska klobásková zmes bez papriky, vyprážané zemiakové hranolky   1,7,12 

PIZZA „ Calzone ricota e spinaci   z   Integrale cesta     6,80 €

Prekladaná pizza z cesta  Integrale, pomodoro, mozzarella, ricota e spinaci   1,7,12 

 

 

Jedlá v  ponuke sú platné len do vypredania zásob. Potom budú zamenené za iné jedlá. Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z celkovej ceny objednaného daného jedla. V prípade, že objednávate jedlo so sebou, treba brať na vedomie, že obalový materiál je účtovaný (0,40 €). Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 30 minút. Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave.

 

Copyright © 2016 Vulcano |