Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

  

POLIEVKY  /  MINESTRE / SOUP

Špargľový krém so slaninovým chipsom  7,9   0,20 l //  3,00 €

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

Insalata „Asparagi“   200 g  //    8,70 € 

Šalát z čerstvej špargle( mix šaprgľa- zelená fialová, biela)  so sušeným crudom ( sušená talianska šunka ),

„Bozner“ omáčka ( omáčka z majonézy s vareným vajíčkom a bielym vínom)   3,7,9,12

Burrata „Caprese“ con pesto ri rucola   200 g  //   8,90 € 

Talianska mozzarella Burrata ( ešte maslovejšia ako mozzarella di Bufala)  s čerstvou paradajkou, ochutená rucolovým pestom – podávaná s domácou paninou 1,7,8,9,12

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

Tagliatelle verdi con ragú „Frutti di Mare“   450 g // 8,70 € 

Špenátová cestovina restovaná s ragú z morských plodov, nakladaných cherry paradajok, cesnaku a chilli  1,2,3,4,9,12,14

Pappardelle con ragú di agnello e pancetta  200  g //   10,70 € 

Cestovina restovaná s jahňacím ragú na rozmaríne, červenom víne s údenou slaninkou, parmezán   1,3,7,9,12 

Tortelazzo con Capriolo in salmi   200 g //  8,90 € 

Cestovina plnená srnčím ragú – restovaná na masle s čerstvou šalviou – podávaná s údenou talianskou mozzarellou

( Provola affumicatta) 1,3,7,9,12

Risotto pezzi di manzo e rucola   350 g // 100  g //  9,20 € 

Krémové rizoto restované s hubovým korením, maslom, rucolou, grilovanými kúskami hovädzej sviečkovej, parmezánové lupienky   7,9,12

 HLAVNÉ JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

Rotolo di lepre ripieno pancetta e asparagi  380 g //  230 g //    12,90 €

Pečená zajačia rolka plnená údenou slaninkou a čerstvou špargľou – podávaná na omáčke z koreňovej zeleniny s čiernymi olivami a caparami, pučené zemiaky s údeným pórom   9,12

Guance di manzo con polenta asparagi e brocoli  350 g //  200 g //   10,90 €

Hovädzie líčka dusené na červenom víne – podávané s grilovanou brokolicovo – špargľovou polentou   7,9,12

Poletto al forno con verdura mista   550 g //  400 g //   12,20 €

Pečené jemne pikantné minikuriatko marinované na estragóne a zázvore – podávané na dusenej mrkvovej slame s grilovanou cuketkou   9,12

Pescespada alla griglia con insalatina di finocchio e arancio   350 g  //  200 g //  17,90 €

Grilovaný čerstvý mečúň – podávaný s feniklovo – pomarančovým šalátikom s poľníčkom a mandarinkami – ochutený medovo – kôprovým Vinagred  4,9,12 

„Ossobucco di vitello con risotto zafferano    600 g  //  350 g //  14,70 €

Teľacie ossobucco ( teľací steak so špikovou kostičkou ) dusený na zelenine – podávaný s krémovým šafránovým rizotom   7,9, 12

PIZZA  

PIZZA  „TIROLESE“       7,80 €

180 g cesto Integrale , 80g paradajková drť, 100 g mozazrella, 50 g Tirolský speck, 80 g porcini, 50 g syr gorgonzola 1,7

PIZZA  „BURRATTA e COPPA“     8,20 €

180 g cesto, 100 g mozzarella, 80 g  Coppa ( talianska údená krkovička ), 50 g cherry paradajky, 100 g mozzarella di Burratta – podávaná na studeno  (Burratta je  mozzarella ešte maslovejšia ako mozzarella di Bufalla ),  1,7,12

 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák