Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

Insalatina con camembert alla griglia   150 g  //  80 g //   6,10  €

Listový šalát s píniovými orieškami ochutený brusnicovým „Vinagred“ – podávaný s grilovaným hermelínom v talianskej sušenej šunke 7,8,9,12

Fegato di manzo alla Veneziana   150 g  //  100 g //   5,90  €  

Grilovaná hovädzia pečeň so šalviovou cibuľkou, chrumkavá  bagetka 1,9,12

Insalata spinaci, pere e gorgonzola  250 g  //  100 g //  6,60   €  

Šalát z čerstvého baby  špenátu s čerstvými hruškami, gorgonzolovým dipom a grilovanou bravčovou panenkou 7,9,12

 

 

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

Ravioli ricotta e spinaci con salsa di gorgonzola e noci  350 g //  50  g //  8,70 €

Cestovina plnená ricotou a špenátom – restovaná s gorgonzolovou omáčkou s vlašskými orieškami - podávaná s údenou ricotou   1,3,7

 

Lasagne di zucca, brié e guancialle  400 g //  100 g //  8,50  €

Domáce lasagne s maslovou tekvicou, syrom Brié, bešamelom, mozzarellou  a toskánskou slaninkou „Guancialle“  1,3,7,9,12

Risotto con cipola caramelata e pezzi di manzo  350 g //  100 g // 10,90   €

Krémové rizoto restované s karamelizovanou cibuľkou, grilovanými kúskami hovädzej sviečkovej, parmezánové lupienky   7,9,12

 

Fettucine con vongole e salsa di pomodoro   400 g //  100 g //  8,90 €

Cestovina restovaná s vongolami na bielom víne v paradajkovej omáčke s chilli, sardelkami, caparami  a cesnačikom 1,2,3,9,12,14

 

 

HLAVNÉ  JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

Petto d´anatra alla griglia con chutney di zenzero e mele   300 g // 190 g //  11,20  €  

Grilované kačacie prsia – podávané s jablkovo - zázvorovým chutney s chilli   9,12

Filetto di tonno fresco alla griglia con tagliatelle arosto salsa di wasabi  300 g  //  200 g //  19,20  €  

Grilovaný steak z tuniaka podávaný s restovanou cestovinou s wasabi omáčkou s mungo klíčkami a koriandrom  7,9,12

Stinco di agnello con orzoto di spinaci   400 g  //  200 g //   16,90   €  

Pečené jahňacie kolienko podávané s  krémovým špenátovým orzotom 1,7,9,12

 

PIZZA  TÝŽDŇA

„Friarielli e salsicia                                7,10 €

180 g Cesto,   100 g mozzarella, 80 g salsicia  ( talianska  klobáska ), 80 g Friarielli  ( výhonky mledej brokolice ) 1,7

 

„4 Formaggi alla Slovacca“                   6,90 €

180 g Cesto „Integrale“,  80 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 50 g údený oštiepok, 50 g bryndza, 50 g syrové nite 1,7

 

 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák