Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

POLIEVKY //  ZUPPA

Zuppa di fagiano con canederli di pollo e verdura   200 ml //   3,20 € 

Bažantí vývar s kuracími haluškami s parmezánom a tartuffo   3,7,9,12

 

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

Insalata di spinaci, melagrana, noci e medaglioni di maiale  250 g  //  100 g //  6,90 € 

Šalát z baby špenátu, čakanky, pečených vlašských orieškov, granátového jablka a grilovanej bravčovej panenky – ochutený balsamicom   8, 9,12

Insalata di salmone affumicatto   250 g // 80 g //  8,90 € 

Ľadový šalát s grilovanou zelenou špargľou, údeným lososom  a varenými prepeličími vajíčkami, bruschetka 1,3,4,9,12

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

Fiocchetti al gorgonzola    300 g //  7,50 € 

Cestovina plnená s gorgonzolou – restovaná na masle s pečenými vlašskými  orieškami, parmezán  1,3,7,8,9,12

Pasta al forno con pomodori secchi, pancetta  e chilli    400 g // 80 g //    6,60 € 

Zapekaná restovaná cestovina so slaninkou, sušenými paradajkami, cesnakom a chilli s omáčkou z čerstvých a pečených paradajok 1,7,9,12

Risotto di polipo, asparagi verdi e pomodorini     400 g //  100 g //  9,70 € 

Krémové rizoto restované s maslom, grilovanou chobotnicou, zelenou špargľou a cherry paradajkami  7,9,12,14

Pappardelle con ragú di vitello con funghi porcini e mirtilli  400 g // 150 g //   8,30 € 

Cestovina restovaná s trhaným teľacím ragú s hubami a brusnicami, parmezán  1,3,7,9,12

Girasoli Formaggio e noci     300 g //  7,50 € 

Cestovina plnená so syrom a orieškami – restovaná na masle s čerstvými figami, parmezánové lupienky  1,3,7,8

 

HLAVNÉ JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

Mahi – mahi alla griglia con bacceli di piseli in padella   350 g // 200 g //  10,90 € 

Grilovaný filet  morskej ryby Mahi – Mahi ( ryba bez kosti ) – podávaná s restovanými hráškovými lúskami s maslom na cesnačiku, ochutené mrkvovým Vinagred, restovaná krevetka   2,4,7,9,12,

Ribeye steak alla griglia con insalatina di fagioli    300 g // 150 g //   18,50 € 

Grilovaný „Ribeye“ steak podávaný s teplým šalátikom z hnedej fazule, chrumkavej slaninky, chilli, údenej klobásky, čerstvých paprík a nakladaných cherry paradajok   9,12

(Ribeye steak – hovädzí steak z vysokej roštenky – odležaný 80 dní, pôvod Južná Amerika)

Guance di maiale con strudel di spinaci e ricotta   350 g //  200 g //  9,20 € 

Bravčové líčka dusené na čerstvom estragóne – podávané s domácou štrúdľou so špenátom a ricotou   7,9,12

Polletto al forno con brocoli di padella con pancetta e burro    550 g //  400 g //  10,20 € 

Pečené minikuriatko podávané na restovanej brokolici na masle s chilli, cesnakom a údenou slaninkou  7,9,12

 

PIZZA  

„Salsicia e patatine“        6,90 €

180 g cesto, 100 g mozzarella, 100 g paradajková drť, 100 g salsicia ( talianska klobáska bez papriky), 100 g hranolky   1,7

„Insalatina di tonno“ Integrale        6,70 €

180 g cesto Integrale podávané  ako pizza pane so šalátikom z ľadového šalátu, cherry paradajok, olív, červenej cibuľky a tuniaka ochutený olivovým olejom  1,4,12

 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák