Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

 

VÍKENDOVÁ PONUKA

 

POLIEVKY  /  MINESTRE / SOUP

 

Zemiaková so slaninkou a paprikou 9,12    0,33 l  //  2,40 €

 

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

 

Insalata con petto d´anatra alla griglia  220 g  //   6,90 €  

Listový šalát s pečenou maslovou tekvicou, tekvicovými semienkami a grilovanými kačacími prsiami  9,

 

 Roastbeff con insalatina   200 g  // 100 g //   6,90 €  

Hovädzí Roastbeff – podávaný na mix listovom šaláte ochutenom s dresingom z majonézy, worchestru a capár  9,12

 Insalata di pesca e mozzarelini   200 g  //  6,50 €  

Baby špenát s mini mozzarelinami, píniovými orieškami a čerstvou broskyňou  – ochutený balsamicom  7,8,12

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

 

Gnocchi con ricotta e filetto di maiale   350 g //  100 g //  8,90 €

Zemiakové gnocchi restované na masle s baby špenátom a  sušenou ( slanou )  ricotou – podávané s grilovanou bravčovou panenkou, parmezán   1,3,7,9,12

 Cannederli di zucca con salsa formaggio „Brié“  350 g //  100 g //  6,50 €

Tekvicové knedlíčky s Tirolským speckom a tekvicovými semienkami – podávané na omáčke so syrom Brié 1,3,7,9,12

 Risotto con scalogno, pomodori secchi e pezzi di pollo  300 g //  100 g //  7,40 €

Krémové rizoto restované so šalotkou, sušenými paradajkami – podávané s kuracími tyčinkami pečenými v Toskánskej slaninke „Guancialle“, parmezán 7,9,12

 Cannelloni al forno   250 g  //  7,80 €

Cestovina plnená s plodmi mora a paradajkovým concosé, zapečená s bešamelom a parmezánom 1,2,3,7,9,12,14

 

 Quadroni rossi radicchio e gorgonzola arrosto burro e agnello  300 g  //  8,30 €

Cestovina plnená čakankou a gorgonzolou – restovaná na masle s poľníčkom a parmezánom 1,3,7,9,12

 

HLAVNÉ  JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

 

Hovädzí šalát s cibuľkou, čerstvou paprikou ochutený olivovým olejom a balsamicom podávaný na ľadovom šaláte

( podávaný na studeno ) 9,12    400 g //  200 g //  7,90 €

 Salmone alla griglia con insalatina di peperoni rosi   350 g  //  200 g //   14,20  €  

Grilovaný losos – podávaný so šalátikom z poľníčka a  marinovaných červených paprík na mede a balsamicu  4,9,12

 Filetto di maiale con insalatina di rucola e batate 400 g  // 200 g //      9,90  €  

Grilovaná bravčová panenka podávaná na rucolovom šaláte s pečenými zemiakmi „Batáty“ a kôprovo – smotanovým dresingom   7,9,12

 Ali di pollo con dip di gorgonzola   350 g  // 200 g //   7,20  €  

Pečené kuracie krídelka marinované v údenej paprike – podávané s grilovanou bagetkou a gorgonzolovým dipom 1,3,7,9,12

   

 

PIZZA  TÝŽDŇA

 

PIZZA – FRIARIELLI alla NAPOLETANA          7,70 €

180 g cesto, 100 g mozzarella, 80 g Friarielli alla Napoletana ( restované brokolicové mladé výhonky  s olivovým olejom a peperoncinom), 80 g salsicia  1,7,12

 

 PIZZA alla ENZO                                                 6,40 €

180 g cesto Integrale, 50 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 80 g Tirolský speck, vajce   1,3,7,12

 

 Limonáda –      Bazová s citrónom a čerstvou mätou    0,4 l        1,90 €

                       

ZMRZLINA –  Vanilka, Amarena, Orech, Jahoda, Čučoriedka, Lesné ovocie, Čokoláda 1,3,7,5,8

 

Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

 

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

 

 

 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák